Het team van garage Hoogesteger in Kapelle

Over ons

Bosch Car Service Hoogesteger is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en campers. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- en camper keuringen.

 

Aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke formule: Bosch Car Service. Hiermee garanderen we kwaliteit, nieuwste technieken, zwaar geavanceerde apparatuur en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs. Dit alles naast originele kwaliteit onderdelen, zodat fabrieksgarantie altijd intact blijft.

Historie Bosch Car Service Hoogesteger

 

Al lange tijd is Bosch Car Service Hoogesteger gevestigd in Kapelle op Dijkwelsestraat 59. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

 

De voordelen van Bosch Car Service Hoogesteger voor u op een rijtje:

 

  • De snelheid, de auto kan op korte termijn gerepareerd worden;
  • Passend vervangend vervoer mogelijk;
  • De openingstijden, ook in de avonduren kunt u hier terecht;
  • Deskundigheid & kunde, men is op de hoogte van de nieuwste geavanceerde technieken;
  • BOVAG-Gecertificeerd;
  • Alle merken auto’s kunnen gerepareerd worden;
  • Onderhoud voor alle merken auto’s; ook voor nieuwe auto’s met behoud van fabrieksgarantie.

 

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Dijkwelsestraat 59 in Kapelle. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen